Suosituimmat juomavaihtoehdot kesän juhliin

Kesä tuo tullessaan auringon ja lämpimien kelien lisäksi monelle meistä mitä mainioimpia juhlia. Helteessä tanssitaan häitä, juhlitaan railakkaasti ikääntymistä ja kokoonnutaan muuten vain ystäväporukan kesken, juhannusjuhlista, harjakaisista ja latotansseista puhumattakaan. Hyvä ruoka- ja juomatarjoilu ovat olennainen osa onnistunutta kesäjuhlaa!

Juhlatarjottavien suunnitteleminen saattaa aiheuttaa paljon päänvaivaa etenkin silloin, jos tarkoituksena on tarjota juhlaseurueelle koko paketti. Tästä syystä juhlien suunnitteleminen kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin ja tuotteet hankkia mahdollisuuksien mukaan jo hyvissä ajoin etukäteen.

Häät, valmistujaiset ja syntymäpäiväjuhlat ovat kesän suurimpia juhlia

Häät, valmistujaiset syntymäpäiväjuhlat ovat ehdottomasti kesän suurimpia juhlia, joista molemmissa vieraille tarjotaan ruoan lisäksi myös juomaa.

Hääjuhlissa vieraille maistuu monenlainen juotava. Juhlapaikalle saavuttaessa nostetaan usein malja hääparin kunniaksi, ja tällöin laseista löytyy kuohuviiniä tai shampanjaa. Castellblanc Cavan kaltainen kuohuva sopii maljan kohottamiseen erinomaisesti – ja hintakin on hyvin kohtuullinen. Myös syntymäpäiväjuhlissa lasia saatetaan nostaa useampaan otteeseen, joten skumppaa on hyvä varata kylmään pullo jos toinenkin.

Kesäjuhlien edetessä illan ja yön puolelle tarjotaan juhlakansalle useimmiten olutta, siideriä ja lonkeroa. Hauska idea on myös pystyttää pieni baari, ja tarjota vieraille mahdollisuus valmistaa itselleen Gin & Tonicin kaltaisia klassikkodrinkkejä. Tähän vielä puna- ja valkoviini hanapakkauksista, ja jokaiseen makuun löytyy varmasti sopiva juoma!

Juhlatarjoilujen suunnitteleminen on suositeltavaa aloittaa jo muutamaa kuukautta aikaisemmin. Kaikkia juomia ei välttämättä ole aina saatavilla, sillä keväällä ja alkukesästä juomien kysyntä on hurjaa. Varmistaaksesi kaikkien juomien saatavuuden kannattaa tuotteet tilata varastoon jo hyvissä ajoin.

Netistä tilaamalla säästät suuria summia

Helpoin keino varmistaa juhliisi onnistunut juomatarjoilu on ostaa alkoholia netistä. Kippis.netin suuresta tarjonnasta löydät sopivat juomatuotteet jokaiseen makuun ja sivustolla asioiminen on tehty mahdollisimman turvalliseksi ja helpoksi.

Alkoholia netistä on kannattavaa tilata edullisempien hintojen vuoksi. Kauppojen hintatasoon verrattuna säästät netistä ostamalla huomattavia summia – etenkin jos olet aikeissa tarjota juotavaa isommalle juhlaporukalle. Siiderit, lonkerot ja viinit ovat usein yli puolet halvempia netistä ostettaessa.

Ostaessasi verkkokaupastamme voit halutessasi noutaa tuotteet itse Tallinnan kupeessa sijaitsevalta varastoltamme. Toinen vaihtoehto on ostaa tilauksellesi kuljetus suosittelemamme luotettavan rahtiyhtiön kautta, jolloin juomat toimitaan haluamaasi osoitteeseen muutaman päivän kuluessa.

Muistathan, että valikoimistamme löydät alkoholijuomien lisäksi myös kaikki alkoholittomat vaihtoehdot – tervetuloa ostoksille!