Yleiset myynti-, toimitus- ja peruutusehdot

Kippis.net on Latvialaisen alkoholi- ja virvoitusjuoma-alan toimija Grapsterbroke SIA:n ylläpitämä verkkokauppa, jonka noutovarasto sijaitsee Virossa osoitteessa Kuma tee 1, Peetri alevik, Rae vald, 75312 Harjumaa. Tehdessäsi ostoksen verkkokaupassamme, voit valita tuotteen vastaanottotavaksi noudon noutovarastoltamme tai tilata niille erillisen kuljetuksen valitsemasi kuljetusyhtiön toimesta. Kippis.net ei järjestä tuotteiden kuljetusta tai myy niitä toimitettuna.

Mikäli haluat jostain syystä perua tilauksesi, tai palauttaa jo vastaanottamasi tuotteet, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@kippis.net tai puhelimitse +358 468 462 873

Tuotteilla on 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettujen tuotteiden on oltava avaamattomia ja alkuperäisissä myyntipakkauksissaan. Tuote voidaan palauttaa joko postitse tai noutovarastoomme osoitteeseen: Kuma tee 1, Peetri alevik, Rae vald, 75312 Harjumaa, Viro. Palautetuista tuotteista maksettava hyvitys palautetaan pankkitilillesi viimeistään 5 arkipäivän kuluessa palautettujen tuotteiden vastaanottamisesta varastoomme.

Kippis.net -sivuston ja verkkokaupan toiminnasta vastaa alkoholi- ja virvoitusjuoma -toimialoille erikoistunut Latvialainen Grapsterbroke SIA, Gaujas iela 43 – 2 LV 1026 Riga, Latvia, Reg: 40203238486 (tutustu lisenssiimme). Viron noutovarasto: Kuma tee 1, Peetri alevik, Rae vald, 75312 Harjumaa.

Sinun tulee olla täysi-ikäinen asioidaksesi sivustollamme. Emme myy tai luovuta alkoholituotteita alle 20-vuotiaille henkilöille.