Kippis Beerhunter peli: Löydä tiesi oluttuopin ja salaisen alekoodin luokse

Jippiii! Kokeile Kippiksen Beerhunter tasohyppelypeliä tietokoneellasi ja löydä tiesi oluttuopin sekä salaisen alekoodin luokse!

Peli toimii tietokoneen nuolinäppäimillä, oikealle, vasemmalle ja ylös (hyppy). Varo teräviä esteitä sekä pudotuksia ja löydä tiesi oluttuopin luokse. Saavuttaessasi tuopin, avautuu sinulle salainen alennuskoodi, jonka voit hyödyntää vaikka heti ostoskorisi hinnassa kauppamme kassalla.

Pidätkö pelistä? Jaa se ystävillesi Facebookissa!

Avaa sivu tietokoneen selaimella pelataksesi peliä!

Peliohjeet:

Aloita peli klikkaamalla pelikenttää!

Löydä janoisen hahmon tie oluttuopin sekä salaisen alennuskoodin luokse jota voit käyttää seuraavassa ostoksessasi kassallamme. Alekoodi on voimassa kerran / asiakas ja sitä ei voi yhdistää muiden alennuskoodien kanssa.

Huom! Peliä ei voi pelata mobiililaitteilla.