Ei nimi giniä pahenna! Esittelyssä laadukas Kulli Gin – Kehtaisitko tarjota?

Ei nimi giniä pahenna! Esittelyssä laadukas Kulli Gin – Kehtaisitko tarjota?

Onko tässä vuoden veikeimmän tai härkskeimmän niminen käsityö gin?

Ulkomaiset tuotteiden nimet voivat välillä tuoda hymyn tai häpeän suomalaisten kasvoille. Esimerkkejä näistä ovat olleet muuun muassa Runcata sekä Pieru -nimiset viinit, joiden merkitykset alkuperäiskielillään ovat kuitenkin jotain aivan muuta, kuin miltä ne suomalaiskorviin kuullostavat.

Kippiksen valikoimaan on saapunut tätä käännöskukkasten sarjaa edustava, palkitun Virolaisen Distillirium -tislaamon korkealaatuinen gin nimeltään Kulli. Puolen litran pullossa saatava Kulli gin on hyvänmakuinen käsityö gin ja alkoholipitoisuudeltaan 37,5%. Viron kielellä tämä lintuaiheinen sana ja tuotteen nimi Kulli tarkoittaa haukkaa. Ja löytyy Virosta myös Kulli niminen paikkakuntakin.

Tilaa Kulli Gin nyt edullisesti ja nopeasti Kippiksen verkkokaupasta!

KULLI Gin 37,5% 500ml

18.99 sis. verot

Osastot: ,
Lue lisää