Suosituimmat juomavaihtoehdot kesän juhliin netistä jopa puolet suomen hintatasoa edullisemmin!

Suosituimmat juomavaihtoehdot kesän juhliin netistä jopa puolet suomen hintatasoa edullisemmin!

Kesä tuo tullessaan auringon ja lämpimien kelien lisäksi monelle meistä mitä mainioimpia juhlia. Helteessä tanssitaan häitä, juhlitaan railakkaasti ikääntymistä ja kokoonnutaan muuten vain ystäväporukan kesken, juhannusjuhlista, harjakaisista ja latotansseista tai festivaaleista puhumattakaan. Hyvä ruoka- ja juomatarjoilu ovat olennainen osa onnistunutta juhlaa niin pienemmällä kuin suuremmallakin seurueella!

Juhlatarjottavien suunnitteleminen saattaa aiheuttaa paljon päänvaivaa etenkin silloin, jos tarkoituksena on tarjota juhlaseurueelle koko paketti. Tästä syystä juhlien suunnitteleminen kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin ja tuotteet hankkia mahdollisuuksien mukaan jo hyvissä ajoin etukäteen.

Kippis.net myydyimmät oluet, lonkerot ja siiderit 2022:

Hartwall Original Long Drink 5,5% 33cl x 24 tölkkiä

Original price was: €32.06.Current price is: €29.99. sis. verot

Lue lisää

A.Le Coq 5,2% 33cl x 24 tölkkiä

19.54 sis. verot

Arvomme joka viikko tämän tuotteen ostaneiden kesken yllätyspalkinnon mukaan lähetykseen! Voit saada ostokseesi mukaan upean A.Le Coq fleese-peiton tai saunapyyhkeen! Kampanja on voimassa toistaiseksi.

Osasto:
Lue lisää

Hartwall Original Appelsiini Lonkero 5,5% 33cl x 24 tölkkiä

Original price was: €32.06.Current price is: €30.99. sis. verot

Lue lisää

Hartwall Original Long Drink Light 5,5% 24x33cl

Original price was: €32.06.Current price is: €30.99. sis. verot

Lue lisää

Hartwall Original Long Drink Cranberry 5,5% 24x33cl

Original price was: €32.06.Current price is: €30.99. sis. verot

Lue lisää

Häät, valmistujaiset ja syntymäpäiväjuhlat ovat kesän suurimpia juhlia

Häät, valmistujaiset syntymäpäiväjuhlat ovat ehdottomasti kesän suurimpia juhlia, joista molemmissa vieraille tarjotaan usein ruoan lisäksi myös juomaa.

Hääjuhlissa vieraille maistuu monenlainen juotava. Juhlapaikalle saavuttaessa nostetaan usein malja hääparin kunniaksi, ja tällöin laseista löytyy kuohuviiniä tai shampanjaa. Myös syntymäpäiväjuhlissa lasia saatetaan nostaa useampaan otteeseen, joten skumppaa on hyvä varata kylmään pullo jos toinenkin.

Kesäjuhlien edetessä illan ja yön puolelle tarjotaan juhlakansalle useimmiten oluttasiideriä ja lonkeroa. Hauska idea on myös pystyttää pieni baari, ja tarjota vieraille mahdollisuus valmistaa itselleen Gin & Tonicin kaltaisia klassikkodrinkkejä. Tähän vielä punaviinit– ja valkoviinit edullisissa hanapakkauksista, ja jokaiseen makuun löytyy varmasti sopiva juoma!

Erilaiset boolit, niin viinapohjaiset kuin sangriapohjaiset ovat myös kesäjuhlien suuria suosikkeja. Näiden valmistamiseen tarvitset usein niin jäykempiä juomia pohjalle, kuin apiritiivejä kuten Camparia, Aperolia tai Martinia sekä alkoholittomia miksereitä.

Kippis.net myydyimmät puna- valko- ja kuohuviinit 2022:

Rheinhessen Riesling Dr.Zenzen 300cl BIB

Original price was: €23.39.Current price is: €21.31. sis. verot

Osasto:
Lue lisää

Penasol, Vino De Mesa, Blanco, Felix Solis, Espanja 12,0% 1L

5.19 sis. verot

Tuotetunnus (SKU): 8410702015660 Osasto:
Lue lisää

Lanzar Vino Blanco 11% 1L

5.19 sis. verot

Tuotetunnus (SKU): 8410702004329 Osasto:
Lue lisää

Chill Out Chardonnay 3L BIB 13.5%

18.97 sis. verot

Tuotetunnus (SKU): 5710778001042 Osasto:
Lue lisää

Netistä tilaamalla säästät suuria summia

Helpoin keino varmistaa juhliisi onnistunut juomatarjoilu on ostaa alkoholia netistä. Kippis.netin suuresta tarjonnasta löydät sopivat juomatuotteet jokaiseen makuun ja sivustolla asioiminen on tehty mahdollisimman turvalliseksi ja helpoksi.

Alkoholia netistä on kannattavaa tilata edullisempien hintojen vuoksi. Kauppojen hintatasoon verrattuna säästät netistä ostamalla huomattavia summia – etenkin jos olet aikeissa tarjota juotavaa isommalle juhlaporukalle. Siiderit, lonkerot ja viinit ovat usein yli puolet halvempia netistä ostettaessa.

Ostaessasi verkkokaupastamme voit halutessasi noutaa tuotteet itse Tallinnan kupeessa sijaitsevalta varastoltamme. Toinen vaihtoehto on tilata ostoksillesi kuljetus erikseen rahtiyhtiön kautta, jolloin juomat toimitaan suoraan haluamaasi osoitteeseen. Kippis tarjoaa maksutavoiksi sekä suoran pankkisiirron 2%:n maksutapa-alennuksella, sekä Klarnan kaikki maksutavat verkkopankeista maksukortteihin sekä laskulla.

Muistathan, että valikoimistamme löydät alkoholijuomien lisäksi myös kaikki alkoholittomat vaihtoehdot – tervetuloa ostoksille!

Tilaa kesän juomat nyt nopeasti ja edullisesti Kippikseltä: