YRITYSMYYNTI JA
VEROVAPAAT OSTOKSET YRITYKSILLE

Arvonlisäverovapaa kaupankäynti EU-jäsenvaltioiden välillä. Säästä Viron 20% alv ostaessasi suomalaiselle yritykselle.

YRITYSASIAKAS

Tiesitkö, että voit tehdä ostokset suomalaiselle yritykselle ilman Viron 20% arvonlisäveroa!

Suomalaisyrityksissä on totuttu kilistelemään! Olipa kysymyksessä sitten yrityksen pikkujoulut, uuden konttorin avajaiset, asiakastilaisuus tai vaikkapa messutapahtuma, niin hyvät tarjoilut kuuluvat asiaan. Suomalaiseen yrityskulttuuriin on perinteisesti kuuluneet myös lahjapullot, niin hyvästä työstä palkitsemiseen kuin asiakkaiden ja sidosryhmien muistamiseen ja ilahduttamiseen. Yritysten välinen kaupankäynti EU-valtioiden välillä on alv 0% maksuperusteista, joten voit ostaa tuotteet suomalaiselle yritykselle ilman Viron 20% arvonlisäveroa. Tutustu myös Kippiksen lahjakortteihin!

Asiointi yritysasiakkaana pähkinänkuoressa:

2. Tilauksen maksu ja käsittely

Asiakaspalvelumme toimittaa tarjouksen sekä ennakkolaskun sähköpostiisi 1-2 arkipäivän kuluttua tilauksestasi. Tuotteet ovat valmiina ja pakkattuna varastollamme 2-3 arkipäivän kuluessa siitä kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

3. Tavaroiden luovutus

Kun tilaus on maksettu ja käsitelty, ovat tuotteet valmiina luovutettavaksi noutovarastoltamme. Emme järjestä tuotteille kuljetuksia, mutta voit noutaa tuotteet itse tai tilata niiden kuljetuksen erikseen esimerkiksi Sky-Cargo:lta

Yritysmyynti

Yritys- ja liikelahjat

Ilahduta ja muista asiakastasi sekä henkilökuntaasi kaikista perinteisimmällä suomalaisella tavalla. Punaviinipullot joulukoreihin, terävät glögeihin tai pullollinen hyvää konjakkia avainasiakkaallesi kiitoksena hyvästä vuodesta, sampanjapulloista puhumattakaan!

Selaa ja löydä haluamasi tuotteet valikoimastamme ja täytä tarjouspyyntölomake tämän sivun alaosassa!

Yritysjuhlat- ja tapahtumat

Suomalaisyrityksissä on totuttu kilistelemään, varsinkin yritysjuhlissa ja tapahtumissa. Valikoimastamme löydät suuren valikoiman kaikkea mitä tarvitset onnistuneiden kesäjuhlien, pikkujoulujen tai asiakastilaisuuksien juomatarjoiluihin Viron hinnoin!

Selaa ja löydä haluamasi tuotteet valikoimastamme ja täytä tarjouspyyntölomake tämän sivun alaosassa!

Yritysmyynti
Yritysmyynti

Kippis.net lahjakortit

Elektroniset lahjakortit ovat liikelahjojen helmiä silloin kun haluat toimittaa lahjan sähköisessä muodossa. Kippiksen lahjakorttivalikoimasta löydät 50/100/250/500€ arvoiset lahjakortit verkkokauppaamme ja toimitettuna omalla viestilläsi suoraan lahjan vastaanottajan sähköpostiin.

Tutustu Kippiksen lahjakortteihin ja lisää ne tarjouspyyntölomakkeeseen tämän sivun alaosassa!

Kuinka juomat toimitetaan?

Huomioithan että Kippis.net ei järjestä tuotteille kuljetusta vaan luovutamme ne asiakkaalle tai asiakkaan valtuuttamalle kuljetusliikkeelle Viron noutovarastoltamme. Halutessasi tuotteille kuljeuksen, suosittelemme tutustumaan edulliseen ja nopeasti Viron ja Suomen välillä liikennöivään Sky-Cargoon.

Sky-cargo kuljetuspalvelu
Yritysmyynti
Yritysasiakkaan tarjouspyyntölomake

Aloita verovapaa tilausprosessi yrityksellesi täyttämällä tarjouspyyntö:

    Asiakaspalvelumme on sinuun pian yhteydessä!

    Saat meiltä tarjouksen sekä alv 0% ennakkolaskun sähköpostitse. Aloitamme tilauksen käsittelyn heti kun maksu on suoritettu. Huomioithan että emme myy tuotteita toimitettuna, vaan luovutamme ne Viron noutovarastoltamme joko ostajalle tai hänen erikseen tilaamalleen kuljetusliikkeelle. Yrityksen arvonlisäverovapaan tilauksen ehtona on voimassaoleva ALV-tunnus.