Parhaat vinkit loppuvuoden juhlien juomahankintoihin!

Parhaat vinkit loppuvuoden juhlien juomahankintoihin!

Pikkujoulukausi aloittaa loppuvuoden juhlasesongin ennen varsinaisia joulupyhiä sekä uuden vuoden juhlintaa!

Pikkujoulukausi aloittaa loppuvuoden juhlasesongin ennen varsinaisia joulupyhiä sekä uuden vuoden juhlintaa! Ja pikkujouluja juhlitaan Suomessa paljon niin töissä, ystävien kanssa kuin kotona perheen kanssa ja vapaamuotoisesti paljon joulua vähäisemmällä hartaudellaan. Suomalaiseen pikkujoulutarjoiluun kuuluu perinteisesti alkoholijuomia sekä jouluruokia – erityisesti riisipuuroa, joulutorttuja sekä glögiä.

Pikkujouluissa nautiskellaan toki myös prosenttipitoisia juotavia. Glögin vahvikkeeksi sopii parhaiten luraus väkevää alkoholia, kuten vodkaa, rommia tai konjakkia. Mikäli glögistä haluaa miedomman version, maistuvat myös sokeripitoiset liköörit joulujuoman seassa erinomaisesti – tarjoile juhlavieraille tervetuliaisglögit esimerkiksi lakkalikööriin valmistettuna.

Puna- ja valkoviinin lisäksi erilaiset drinkit sopivat pikkujouluihin kuin kuuraparta savupiippuun. Yksi viime vuosien suosikkidrinkeistä on ollut ginipohjainen negroni, joka sisältää Camparia, makeaa vermuttia ja giniä. Toimii takuuvarmasti vieraalle kuin vieraalle!

Helpoiten hankit pikkujoulukauden juhlajuomat netistä. Tilaamalla Kippiksen nettikaupasta vältät viinakuorman raahaamisen adventtisohjossa, sillä voit järjestää itse niiden kuljetuksen Kippiksen noutovarastolta. Samalla säästät myös pitkän pennin juomien hinnoista Suomen hintatasoon verrattuna.

Mikä parasta, Kippis.net palvelee nykyisin myös yritysasiakkaita. Tiesitkö, että voit tehdä ostokset suomalaiselle yritykselle ilman Viron 20 % arvonlisäveroa? Tsekkaa lisätiedot yritysmyyntisivultamme ja järjestä vuosisadan unohtumattomimmat pikkujoulut tai ilahduta asiakastasi hienolla lahjapullolla!

Sopivat juomavalinnat kruunaavat joulun

Kun pikkujoulukaudesta on selvitty, on aika rauhoittua joulunviettoon perheen ja ystävien kesken. Monille joulun odotetuin hetki ovat joulupöydän herkulliset antimet kinkusta graaviloheen ja laatikoihin, mutta myös juomavalinnoilla on olennainen tehtävä onnistuneessa joulukattauksessa.

Perinteisesti joulupöytään sopivat viinit ja olut. Täyteläinen Zinfandel-rypäleestä valmistettu punaviini palvelee laatikoiden seurana erinomaisesti, ja Sauvignon Blanc -valkoviini toimii yhdessä suolaisten kalaruokien kanssa.

Olut ajaa joulupöydässä asiansa ruoan kuin ruoan kanssa, ja joulun aikaan moni suomalainen suosii tavallisten vaaleiden lagereiden lisäksi tummempia Stout-oluita. Myös A.Le Coq ja kotimainen Karhu maistuvat suomalaisille joulupöydässä.

Kun maha on ahdettu ääriään myöten täyteen, maistuu kahvin ja taatelikakun kanssa muutama sentti viskiä, konjakkia tai likööriä. Mikäli et ole väkevien makujen ystävä, on sitruspohjainen Limoncello hauska vaihtoehto! Italiassa tätä digestiivia nautitaan ruokailun päälle arkena ja juhlana.

Tilatessasi joulun juhlajuomia kannattaa pitää mielessä, että Kippis.net myy samaan pakettiin myös kaikki alkoholittomat vaihtoehdot. Sivuston virvoitusjuomakategoriasta löydät paljon maistuvia mehuja, alkoholittomia oluita ja myös limppareita pikkuväen iloksi!

Uudet juhlat edessä – vuosi vaihtuu!

Vielä olisi yhdet juhlat edessä – vuoden vaihtumista on syytä juhlistaa hyvällä porukalla ja hyvien tarjottavien kera! Uuteen vuoteen kuuluvat raketit, sauna, herkulliset naposteltavat ja tietysti laadukkaat juomat. Voit katsoa lisää ohjeita alkoholia netistä artikkeleistamme.

Kenties tärkein juhlajuoma vuodenvaihtumista juhlittaessa on kuohuviini, sillä keskiyöllä on tapana katsoa rakettien räiskymistä kuohuviinilaseja kilistellen. Kuohujuomaa kannattaa varata pullo tai pari ylimääräistä – perinteisesti joku kuitenkin kuohuttaa puoli pulloa ilmaan juhlan kunniaksi. Kuivan ystäville sopii parhaiten Brut tai Semi-Bruta, siinä missä Semi Seco on oiva valinta makean ystäville. Suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon mutta maailmaa valloittava Venäläinen huippulaadukas ja maukas Abrau Durso on ehdottomasti juhlien arvoinen kuohuva josta löydät valikoimastamme monta eri vaihtoehtoa.

Saunoessa ja seurapelejä pelatessa juhlakansalle maistuvat siiderit, lonkero ja olut. Varmuuden varalle kannattaa varata myös jotakin jämäkämpää, Jägermaister ja Minttuviina tekevät kauppansa yön pikkutuntien henkevien keskustelujen tahdittajana uuden vuoden lupauksia laatiessa.

Kippis.net palvelee juhlaväkeä kaikissa loppuvuoden juomahankinnoissa. Tilaus kannattaa laittaa sisään mahdollisimman aikaisessa vaiheessa varmistaaksesi tarjottavien saapuvan hyvissä ajoin.