Yritysasiakkaan ostokset alv 0%

Yritysasiakkaan ostokset alv 0%

Tiesitkö, että suomalaisyritys voi tehdä ostokset ilman Viron 20% arvonlisäveroa!

Suomalaisyrityksissä on totuttu kilistelemään! Olipa kysymyksessä sitten yrityksen pikkujoulut, uuden konttorin avajaiset, asiakastilaisuus tai vaikkapa messutapahtuma, niin hyvät tarjoilut kuuluvat asiaan. Suomalaiseen yrityskulttuuriin on perinteisesti kuuluneet myös lahjapullot, niin hyvästä työstä palkitsemiseen kuin asiakkaiden ja sidosryhmien muistamiseen ja ilahduttamiseen. Yritysten välinen kaupankäynti EU-valtioiden välillä on alv 0% maksuperusteista, joten voit ostaa tuotteet suomalaiselle yritykselle ilman Viron 20% arvonlisäveroa.

Tutustu Kippiksen yritysmyyntipalveluihin TÄSTÄ

Yritys- ja liikelahjat

Ilahduta ja muista asiakastasi sekä henkilökuntaasi kaikista perinteisimmällä suomalaisella tavalla. Punaviinipullot joulukoreihin, terävät glögeihin tai pullollinen hyvää konjakkia avainasiakkaallesi kiitoksena hyvästä vuodesta, sampanjapulloista puhumattakaan! Valikoimastamme löydät todella valikoiman lahjaideoita monista eri tuoteryhmistä sekä hintaluokista. Hyödynnä jo valmiiksi edullisten hintojemme päälle EU-valtioiden välinen alv-vapaa hintaetusi, jolla säästät listahinnoista vielä Viron 20% arvonlisäveron! Tee tilauksesi Kippiksen yritysmyynnistä.

Yritysasiakkaan ostokset alv 0%

Yritysjuhlat- ja tapahtumat

Firman bileet, asiakastilaisuus, messutapahtuma tai uuden konttorin avajaiset… Suomalaisyrityksissä on totuttu kilistelemään ja hyvät tarjoilut kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Yritystapahtuman järjestäjän harteilla on myös budjetissa pysyminen, eikä tarjoiluiden hankinta Suomesta ole todellakaan edullista. Miksipä et siis suuntaisi katsetta kohti Kippiksen verkkokauppaa ja säästä tarjoilukuluissa jopa reilusti yli puolet! Kippiksen yritysmyynti pitää huolen siitä, ettei ole ainakaan kuivia bileitä luvassa 🙂

Yritysasiakkaan ostokset alv 0%

Lahjakortit

Elektroniset lahjakortit ovat liikelahjojen helmiä silloin kun haluat toimittaa lahjan sähköisessä muodossa. Kippiksen lahjakorttivalikoimasta löydät 50/100/250/500€ arvoiset lahjakortit verkkokauppaamme ja toimitettuna omalla viestilläsi suoraan lahjan vastaanottajan sähköpostiin.

Yritysasiakkaan ostokset alv 0%

Asiointi yritysasiakkaana pähkinänkuoressa

  • Palvelemme yritysasiakaita yritysmyynti sivullamme.
  • Selaa ja valitse haluamasi tuotteet valikoimastamme ja täytä yritysasiakkaan tarjouspyyntölomake.
  • Yritysasiakkaalla tulee olla voimassaoleva ALV-tunnus (FI-alkuinen)
  • Vastaamme tarjouspyyntöösi pian ja lähetämme tilaukseesi liittyvän ennakkolaskun alv 0%
  • Nouda ostokset Kippiksen noutopisteeltä Tallinnan kupeesta tai tilaa niille erillinen kuljetus.