Voita 100 lonkeroa!

Kilpailu loppuvuoden harmauteen: Voita 100 lonkerotölkkiä Kippiksen valikoimasta!

Lonkeroa, lonkeroa, lonkeroa! Me Kippiksellä emme ole yllättyneitä siitä, että lonkerot ovat kirkkaasti myydyimpien tuotteidemme kärkikahinoissa päivästä toiseen! Ja mikäs siinä, valikoimastamme kun löytyy perinteisen Original lonkeron lisäksi myös roppakaupalla erilaisia makuvaihtoehtoja niin Hartwallilta kuin muiltakin valmistajilta! Suomelle lonkero maistuu ja ilahduttavasti lonkerot saavuttavat suosiotaan myös maailmalla!

Osallistu nyt 100 lonkerotölkin arvontaan vastaamalla lonkeroaiheiseen kyselyyn sekä tilaamalla Kippiksen tarjoukset sähköpostiisi!

Tarjouskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja sisältää vinkkejä, erikoistarjouksia sekä alekoodeja, jotka jaetaan vain kirjeen tilaajille. Voit halutessasi lopettaa tarjouskirjeen tilauksen milloin vain nappia painamalla.

Osallistu lonkerokyselyyn ja kilpailuun alla olevasta painikkeesta (kysely avautuu uuteen ikkunaan). Kilpailuun osallistuminen 31.12.2021 saakka. Arvontapäivä 1.1.2022. Kilpailun palkintona arvotaan 100 kpl lonkerotölkkejä Kippiksen valikoimasta yhdelle voittajalle. Osallistuminen sallittu vain täysi-ikäisille.

Osallistu kilpailuun!

Osallistu kyselyyn ja kilpailuun klikkaamalla painiketta (avautuu uuteen ikkunaan)

Tutustu lonkerovalikoimaamme ja lisää suosikkisi ostoskoriin:

21.90 sis. verot
21.90 sis. verot
15.95 sis. verot
58.90 sis. verot
58.90 sis. verot

Siiderit lonkerot ja seltzerit

Kyrö Blueberry & Heather 5% 33cl x 24 tölkkiä

58.90 sis. verot
19.90 sis. verot
19.90 sis. verot
19.90 sis. verot
17.95 sis. verot
17.90 sis. verot