Esittelyssä: Taptap käsityöoluet

Esittelyssä: Taptap käsityöoluet

Asiakkaamme ovat toivoneet paljon käsityöoluita valikoimaamme ja päätimme vastata toiveisiin hienolla yhteistyöllä käsityöluisiin erikoistuneen Tallinnalaisen Taptapin kanssa!

Baltian kirkkaaseen kärkeen kuuluvan ja maailmallakin noteeratun Taptapin käsityöolutvalikoima pitää sisällään yli 230 erilaista käsityöolutta pulloissa niin parhaimmilta Virolaisilta kuin ulkomaisilta pienpanimoilta. Nämä kaikki on nyt löydettävissä helposti myös Kippiksen verkkokaupan kautta, jossa esittelemme tämän hetken suosituksiamme. Laajan ja erikoisuuksia täynnä olevan pullovalikoiman lisäksi baarin hanaolutvalikoimasta löytyy aina kuusi tasaisin väliajoin vaihtuvaa uutuutta nautittavaksi paikanpäällä. Ja mukavana lisänä oluen kylkeen sopii myös Tallinnan parhaat hot dogit.

Taptapin pullovalikoima tarjoaa muun muassa Baltian kattavimman lambic– ja hapan wild ale -tyylisen olutvalikoiman – mukaan lukien panimot, kuten Cantillon, 3 Fonteinen, Tilquin, De Cam, Oud Beersel, Lambiek Fabriek ja Tommie Sjef. Osa edellä mainittujen panimoiden erityisjulkaisuista on tarkoitettu juotavaksi vain paikan päällä ja erityisen huolellisesti oikeassa lämpötilassa ja perinteisellä tavalla tarjoiltuna.

Tutustu Taptapin valikoimaan Taptap-käsityöoluet -sivullamme ja vieraile ihmeessä myös Tallinnan matkallasi paikanpäällä, osoitteessa Rotermanni 2.

Taptapin omat suomenkieliset kotisivut ja verkkokaupan löydät tästä!
Lue myös Parasta Tallinnassa sivuston artikkeli Taptapista!

Esittelyssä: Taptap käsityöoluet
Esittelyssä: Taptap käsityöoluet
Esittelyssä: Taptap käsityöoluet