Kannusta Leijonat kultaan ja voita tilaukseesi mukaan pullo Domppaa

Kannusta Leijonat kultaan ja voita tilaukseesi mukaan pullo Domppaa

Kannusta leijonat voittoon ja voita 159,95€ arvoinen pullo Dom Perignon samppanjaa mukaan tilaukseesi!

Tänään huudetaan Leijonat maailmamestareiksi! MM-Finaali Kanadaa vastaan alkaa klo 20:15 ja mikäli Suomi voittaa, arvomme seuraavan viikon aikana kaikkien tilauksen tehneiden asiakkaidemme kesken yhdelle onnelliselle tilaukseen mukaan pullon Dom Perignon 2010 samppanjaa ilmaiseksi! (Arvo 159,95€)

Arvonnan säännöt

  • Kilpailuaika on 6.6.2021 – 13.6.2021. (arvontapäivä 13.6.)
  • Kilpailu on voimassa vain jos Suomi voittaa maailmanmestaruuden.
  • Palkinto 1 kpl Dom Perignon Vintage 2010 (arvo 159,95€)
  • Palkinto arvotaan kaikkien kilpailuaikana Kippis.net verkkokaupasta tilauksen tehneiden asiakkaiden kesken (ei minimiostovaatimusta).
  • Sinun tulee olla 20-vuotta täyttänyt asioidaksesi verkkokaupassamme ja osallistuaksesi kilpailuun.
  • Voittajan nimi julkaistaan hänen suostumuksellaan tällä sivulla.

Dom Perignon on maailman tunnetuin samppanja

Samppanjan kehitykseen on vaikuttanut eniten ranskalaismunkki Dom Perignon (1638–1715). Hän kehitti korjuu- ja puristusmenetelmiä niin, että valkoista samppanjaa pystyttiin tekemään tummista rypäleistä. Hän kehitti sekoitustekniikoita ja alkoi erotella puristuksen eri vaiheissa saatavaa mehua. Hän havaitsi, että pullottaminen säilytti viinin paremmin kuin tynnyrissä säilytys. Lisäksi hän kehitti 47 vuotta kestäneen uransa aikana myös muun muassa korkkeja, kellarointia, viiniköynnösten hoitoa ja useita valmistustekniikoita. Dom Pérignon pyrki kuitenkin estämään viiniään kuplimasta, joskin hän viimeisinä vuosinaan teki kokeiluja myös kuohuvalla samppanjalla ja myi sitä. Kuohuva samppanja nousi suosituksi vasta hänen kuolemansa jälkeen.