Parhaat juomat festareille ja kesätapahtumiin!

Parhaat juomat festareille ja kesätapahtumiin!

Kesä on tunnetusti festareiden ja erilaisten tapahtumien kulta-aikaa ja tapahtumia löytyy jokaiselle viikonlopulle eri puolilta Suomea veteäen paikalle jopa kymmeniä tuhansia osallistujia!

Herkulliset ja raikkaat juomat kuuluvat kesän tapahtumiin olennaisesti. Joka kesä juomavalmistajat potkaisevat pihalle uusia mielenkiintoisia tuotteita, siinä missä kuohuviinin ja Mojiton kaltaiset klassikot pitävät asemastaan kiinni vuosi toisensa jälkeen.

Kesäjuomat kannattaa ostaa netistä jo hyvissä ajoin ennen ensimmäisiä kesätapahtumia. Tällä tavoin säästät pitkän pennin hinnassa, ja voit myös suunnitella etukäteen minkälaisia juomia missäkin tilanteessa herkutellaan!

Hanaviini palvelee läpi pidemmänkin tapahtuman

Festarikansaa on monenlaista – osa yöpyy viihtyisässä hotellissa kaupungin keskustassa, siinä missä OG-festarihirmut lepuuttavat kehoaan telttavirityksessä säällä kuin säällä. Yhteistä molemmille ryhmille on, että juomatarjoilu halutaan toteuttaa mahdollisimman helposti, mutta laadusta tinkimättä.

Viinin ystäville valinta festarijuomaksi on helppo: hanaviini kulkee kevyesti mukana ja kestää läpi pidemmänkin tapahtuman. Puna- ja valkoviinit myydään tavallisesti kolmen litran paketeissa, minkä ansiosta hanapakkaus sopii jaettavaksi suuremmallekin porukalle.

Mikäli olet liikkeellä autolla, kannattaa kesän rientoihin hankkia auton pistokkeesta virtansa saava kylmäkaappi. Näin saat pidettyä kuoharin ja valkoviinin helposti kylmänä läpi festareiden!

Jäähdytä oluet muutamassa minuutissa

Festareiden ja kesäjuhlien ylivoimaisesti suosituimmat juomat ovat vaalea lager olut, lonkerot ja siiderit. Tilatessaan juomia netistä suomalaiset lisäävät ostoskoriinsa lähes poikkeuksetta laatikon tai muutaman olutta, ja miksipä ei – kirpsakka olut sopii lämpimään kesäiltaan kuin nenä päähän!

Kesäjuomat on parasta kylmänä nautittuna, ja tämä saattaa aiheuttaa haasteita kesäjuhlissa. Tölkit saat helposti kylmäksi, mikäli hallussasi on ämpäri ja löydät läheisen kaupan pakkasaltaasta jääkuutioita – kippaa jäät ämpäriin, juomatölkit perään ja hatuksi päälle reilusti suolaa. Suola vauhdittaa juomien kylmenemisen moninkertaiseksi, ja juomasi ovat valmiita nautittavaksi muutamassa minuutissa.

Mikäli majoitut veden äärellä, kannattaa mukaan hankkia juomille tarkoitettu pieni ”katiska”. Juomat pysyvät vedessä mukavan viileinä ja ovat tarjoiluvalmiita milloin tahansa. Muista sitoa katiskanarun päähän jotakin kelluvaa, muuten edessä saattaa olla virkistävä uimareissu!

Tilaa festareille juomat netistä ja säästä!

Moni meistä kiertää kesän aikana useita erilaisia tapahtumia. Mökkireissut ja tavalliset illanvietot ystävien kanssa mukaan lukien kesän aikana saattaa kulua rutkasti juotavaa, minkä vuoksi moni tilaa juomia helposti netistä. Ostaminen on nopeaa sekä turvallista, ja kaiken muun hyvän lisäksi netistä ostamalla voi säästää pitkän pennin. Lisäksi myös kesäreissut Viroon ovat valtavassa suosiossa ja varsinkin autolla matkatessa kannattaa poiketa Kippis.netin noutovarastossa lastaamassa etukäteen netistä tehdyt juomaostokset mukaan.

Kippis.net on Virossa sijaitseva juomien myyntiin erikoistunut kauppa, joka palvelee suomalaisia asiakkaita edullisten juomien ostamisessa. Nettisivumme kattavasta valikoimasta löydät huiman määrän erilaisia juomatuotteita, mukaan lukien oluet, siiderit, lonkerot, viinit sekä väkevät. Alkoholipitoisten tuotteiden lisäksi voit tiputella ostoskoriisi myös alkoholittomat juomat välttääksesi kantamasta näitä kesän helteissä lähikaupasta!

Voit tilata ostamillesi tuotteille toimituksen suosittelemamme rahtipalvelun kautta. Halutessasi voit poiketa toimipisteellämme Tallinnan kupeessa ja napata ostokset näppärästi autosi takakonttiin!