Tilaa juomat kisakatsomoon helposti netistä!

Tilaa juomat kisakatsomoon helposti netistä!

Olympialaiset, lätkän MM-kisat ja futiksen EM-kilpailut sekä kaikki kotimaiset ja ulkomaiset liigat ja sarjat matseineen! Kun ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, on myös kisajuomien oltava kunnossa!

Helpoin tapa hoitaa kuntoon juomat itsellesi ja kavereille on shoppailla juomat netistä. Hinnat ovat edullisempia, valikoimaa on enemmän ja mikä parasta – juomille voit hankkia kuljetuksen suoraan kisastudiollesi.

Leijonat ovat pärjänneet viime vuosina yhä paremmin MM-kisakaukaloissa. Toukokuun loppupuolella on taas aika jännittää, mihin suomalaistaitureiden taidot tällä kertaa riittävät. Ennen kisojen alkamista ehdit vielä hienosti ostaa juomia netistä!

Suosituimmat kisajuomat

Kisastudiojuomien ehdoton ykkönen on vaalea lager-olut, useimmiten tölkistä ja kylmänä nautittuna. Kippis.netin varastolta liikkeelle laitetaan etenkin Karhua, Karjalaa ja A.LeCoqia, jotka kaikki sopivat kisahuumaan kuin kiekko kaukaloon.

Näiden kaikkien tuntemien perusoluiden lisäksi moni tilaa kisakatsomojuomaksi myös Staropramenia ja Pilsner Uruguellia, jotka molemmat ovat mukavan helppoja vaaleita oluita nautittavaksi tiukassakin pelitilanteessa. IPA-oluista pitävien yksi tämän vuoden suosikeista on Lahden Erikois IPA.

Suosittu vaihtoehto on myös ottaa kisayleisön jaettavaksi Gin-pullo tai pari, ja varata jääkaappiin rutkasti tonic-vettä. Laiskan miehen ratkaisu on hamstrata tonicit ja jääpalat kylmälaukussa sohvan viereen, jolloin juomaa tankatakseen ei tarvitse poistua ruudun edestä. Suomalaisten makuun on myös Jaloviina, joka lantraantuu hienosti Coca-Colan kanssa.

Jos – ja kun – voitonjuhlaan on aihetta, on hyvä varastoida kylmäkaappiin kuohuvaa. Alle kymmenen euron hintaista Castellblanc Cavaa voi hyvillä mielin kuohuttaa katsomokaverin niskaan, ja finaalilähetyksen jälkeen arvokkaampi Dom Perignon tekee varmasti vaikutuksen kisayleisöön!

Tilaaminen on helppoa ja turvallista

Kippis.net on oikea valinta, kun haluat tilata kisastudiollesi juotavaa kisojen alusta loppuun. Uudistetulta sivustoltamme löydät helposti kaikki suosituimmat juomakategoriat, kuten oluet, siiderit, lonkerot ja viinit. Samalla voit lisäillä ostoskoriisi myös alkoholittomat juomavaihtoehdot.

Kun ostoskorissasi on tarpeeksi tavaraa, voit siirtyä kassalle ja maksaa ostoksesi esimerkiksi maksukortilla, laskulla tai suoraan verkkopankistasi. Myös perinteinen tilisiirto on halutessasi mahdollinen.

Valmiin tilauksen voit makusi mukaan noutaa varastoltamme Virosta, tai tilata kuljetuksen kotiovellesi tai sinua lähimpään noutopisteeseen. Suosittelemamme rahtiyhtiön kautta saat suurenkin tilauksen tilattua asuinpaikkakunnastasi riippuen alkaen parissa päivässä – juomat ehtivät kylmään siis hyvissä ajoin ennen jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista!