Voita Kippis-kisapaketti lätkän MM-kotikatsomoon!

Voita Kippis-kisapaketti lätkän MM-kotikatsomoon!

Kilpailu päättynyt ja voittaja arvottu Leijonien upean voiton päätteeksi! Kiitos kaikille osallistujille! Voittajaan ollaan yhteyksissä henkilökohtaisesti ja palkinto lähtee kohti Kolaria!

Osallistu kilpailuumme ja voita upea Kippis.net paketti lätkän MM-kisojen kotikatsomoosi!

Jääkiekon MM-kisat alkavat Riikassa 21.5.2021 ja Suomi pelaa avausottelunsa USA:ta vastaan lauantaina 22.5. klo 16:15. Kippis.net tarjoaa Leijonien sekä MM-kisojen kunniaksi upean kilpailun, jossa voit voittaa palkinnoksi todellisen kotikatsojan unelmapaketin:
4 kpl Karjala 5,2% 24-tölkin laatikkoa sekä Kippis.net pelipaita!

Palkinto arvotaan kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken Suomi-USA pelin jälkeen 22.5.2021. Otamme yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti ja julkaisemme hänen nimensä sivuillamme sekä some-kanavissamme hänen suostumuksellaan. Palkinnon kokonaisarvo 140€. Osallistuminen sallittu vain täysi-ikäisille. Emme luovuta palkintoa alaikäiselle osallistujalle.

Tilaa myös muut edulliset kisajuomat kotikatsomoosi!