Tilausohjeet vaihe vaiheelta

Me Kippis.net:issä teemme parhaamme, jotta tilaus- ja asiointikokemuksesi olisi mahollisimman miellyttävä tuotteiden valinnasta niiden tilaukseen ja ostosten maksamiseen turvallisesti ja joustavasti. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa tuotteisiin sekä tilauksiin liittyvissä kysymyksissä. Huomioithan, että Kippis.net ei järjestä tuotteille kuljetusta, vaan luovutamme ne asiakkaalle tai hänen valtuuttamalle kuljetusyhtiölle Viron noutovarastoltamme.

HUOM! Tilausten käsittelyaika Kippis.net:in varastolla on 3-5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta, sisältäen maksuliikenteen, tuotteiden keräyksen sekä pakkaamisen valmiiksi noutoa varten. Juhlapyhät voivat vaikuttaa käsittelyaikoihin.

OHJEITA MAKSAMISEEN JA TAVAROIDEN LUOVUTUKSEEN

USEIMMIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Mitä tarkoittaa juomien etäostaminen?

Yksityishenkilö voi hankkia Suomesta käsin toisessa EU-jäsenvaltiossa verotettuja valmisteveron alaisia tuotteita laillisesti etäostona. Etäostosta on kysymys silloin, kun yksityishenkilö noutaa verkkokaupasta ostamansa tuotteet myyjän noutopisteestä tai järjestää niiden kuljetuksen itsenäisesti. Lisätietoja sekä linkit suomen viranomaisten sivuille aiheesta löydät INFO-sivultamme.

Kuinka tilaukseni käsittely ja toimitus etenee?

Tilausten käsittelyaika varastollamme on 2-4 arkipäivää, jonka jälkeen ostamasi tuotteet ovat sinun tai valtuuttamasi kuljetusliikkeen noudettavissa noutovarastoltamme Virosta. Kuljetusliikkeiden normaalit toimitusajat Viron ja Suomen välillä on paikkakunnasta riippuen 3-8 arkipäivää kuljetuksen tilauksesta. Kippis.net ei järjestä kaupasta ostetuille tuotteille kuljetusta eikä osallistu kuljetuksen seurantaan.

Mistä Kippis.net verkkokaupan tuotteet tulevat?

Kippis.net:in emoyhtiö PIKKIS OÜ on Viroon rekiströity alkoholi- ja virvoitusjuomien tukku- ja vähittäismyyntiin erikoistunut yritys. Viron noutovarastomme sijaitsee Tallinnan kupeessa ja tuotevalikoimamme tuotteet tulevat lukuisilta eri tavarantoimittajilta ympäri Eurooppaa. Kippis.net:in myymät tuotteet sisältävät Viron valmisteveron sekä alv:n ja niiden omistussuhteen muutos tapahtuu Virossa.

Tilauksen peruminen ja 14 päivän palautusoikeus

Mikäli haluat jostain syystä perua tilauksesi, tai palauttaa jo vastaanottamasi tuotteet, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse +358 468 840 333

Tuotteilla on 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettujen tuotteiden on oltava avaamattomia ja alkuperäisissä myyntipakkauksissaan. Tuote voidaan palauttaa joko postitse tai noutovarastoomme osoitteeseen: Kuma tee 1, Peetri alevik, Rae vald, 75312 Harjumaa, Viro. Palautetuista tuotteista maksettava hyvitys palautetaan pankkitilillesi viimeistään 5 arkipäivän kuluessa palautettujen tuotteiden vastaanottamisesta varastoomme.