Toimitusehdot

Tuotteiden ostajan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tilaus astuu voimaan, kun asiakas on maksanut tuotteet. Tilaus on pakattuna ja noutovalmiina 3 arkipäivän kuluttua ostosta.

Kaikki tuotteet sijaitsevat Virossa varastossamme.

Tuotteiden hinnat sisältävät Viron arvonlisäveron ja Viron valmisteverot. Tuotteiden panttien hinta lisääntyy, mikäli tuotteissa on pantti. Viron pantti osaille miedoille tuotteille on 2.40eur per laatikko (24kpl) eli 0.10 senttiä per tölkki tai pullo.

Valintatukku.fi on verovelvollinen myymistään tuotteista ainoastaan Virossa.

Me emme ilmoita erikseen tilausta kotimaasi viranomaisille vaan sinun on itse tehtävä tämä.

Varaamme oikeuden vaihtaa loppunut tuote vastaavaan tuotteeseen ilman erillistä ilmoitusta. 

Mikäli tuote on loppunut ja sitä ei voida korvata vastaavalla tuotteella tai jos tuote muusta syystä jää puutumaan tilauksesta (keräilyvirhe) niin se korvataan rahallisesti. Valintatukku.fi ei jälki lähetä tuotteita.

Jos haluat perua tilauksen niin se pitää tehdä 14 päivän kuluttua.

Kun peruutat tilauksen niin me hyvitämme sen 14 arkipäivän sisällä.

Kaikki tuotteet myydään Virossa ja tuotteiden omistajuus vaihtuu myös Virossa. Asiakas joko noutaa itse ostetut tuotteet varastostamme Virosta tai järjestää kuljetuksen ostamilleen tuotteilleen, Valintatukku.fi ei itse järjestä kuljetusta. Asiakas maksaa itse toimituksen kuljetusyhtiölle.

Jos olet tilannut kuljetuksen kuljetusliikkeestä ja mikäli paketti katoaa matkalla kannattaa olla yhteydessä kuljetusliikkeeseen, he neuvovat miten toimitaan.

TILAUKSESTA PUUTTUVAT TUOTTEET

Jos havaitset puutteita tilaamissasi tuotteissa, tulee sinun reklamoida näistä puutteista sähköpostitse viimeistään 7 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteet.

Jos havaitset puutteita tilaamissasi tuotteissa, tulee sinun reklamoida näistä puutteista sähköpostitse viimeistään 7 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteet.

Toimitus

Toimituksen hinta määräytyy paketin painon mukaan. Asiakas näkee toimituksen hinnat   ja aikataulun kuljetusliikkeen sivuilta.

Kuljetusliikkeiden hinnat sisältävät Viron ALV:n. joka on 20%

Ohjeellisia rahti hintoja: Paino kgHinta €
0 – 30.9923.99
31 – 50.9929.99
51 – 75.99 39.99
76 – 300.9994.99
301 – 750.99129.99
751 – 1500.99259.99

Tuotteen palautusoikeus

Virheellisellä tuotteella on luonnollisesti palautusoikeus, mikäli se on esim. vahingoittunut kuljetuksessa. Mahdollinen reklamaatio on tehtävä välittömästi lähetyksen saavuttua. Me palautamme vastaavan summan ilmoitetulle tilille 14 päivän sisällä.  Asiakkaan tulee ilmoittaa tarvittavat yhteystiedot korvausta varten.

Tilauksen peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän peruuttamisoikeus, jonka kuluessa asiakas voi perua kaupan ilman erityistä syytä. Tavaran palauttamiskuluista vastaa ostaja.

Ostajan pitää palauttaa tavarat 14 päivän kuluttua siitä, kun on ilmoittanut peruvansa tilauksen.

Valintatukku.fi palauttaa rahat asiakkaalle 14 päivän sisällä, kun ostaja on ilmoittanut peruvansa tilauksen.

Mikäli asiakas haluaa peruuttaa tilauksen niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse +358 468 462 873

Rahat palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille 14 päivän sisällä.

Luottamuksellisuus

Kaikkia tilaus- ja asiakastietojasi käsitellään luottamuksellisina. Antamiasi tilaus- ja asiakastietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

1. Rekisterinpitäjä

Valintatukku.fi / Grapsterbroke SIA   / andmed võtta registri väljavõttelt

2. Rekisteristä vastaava taho

Valintatukku.fi asiakaspalvelu, [email protected]

3. Rekisterin nimi

Valintatukku.fi asiakas-, markkinointi- ja uutiskirjerekisteri.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle antamasi suostumus tai asiakkuussuhde välillämme.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: nimi, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), verkkoyhteyden IP-osoite, tiedot tilatuista tuotteista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin tuotteisiin liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. verkkokaupan kautta lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle