alkoholijuomat netistä

Kippis.net on Grapsterbroke SIA:n ylläpitämä alkoholijuomiin erikoistunut sivusto ja verkkokauppa. Valikoimastamme löydät juomaostokset edullisesti, helposti ja turvallisesti. Kerromme tällä sivulla tarkemmin alkoholituotteiden etäostosta EU-alueella, tuotevalikoimastamme, maksutavoista sekä tuotteiden toimituksista.

Alkoholijuomien etäosto EU:n alueella pähkinänkuoressa

Yhä useammat suomalaiset tilaavat alkoholijuomat sekä ruokajuomat arkeen ja juhlaan kätevästi ja edullisesti netin välityksellä, alkoholin etäostona. Alkoholin tilaaminen ulkomailta on helppokäyttöisten nettikauppojen ansiosta nopeaa, ja vaikka kaupat eivät EU-direktiivien mukaisesti voi itse tarjota tuotteille niiden toimitusta asiakkaiden kotiovelle, on markkinoilla lukuisia logistiikkayhtiöitä, mistä asiakkaan on helppo valita ja tilata ostoksilleen edullinen ja nopea kuljetus kotiovelle eri puolilta Eurooppaa.

Ja mikä parasta, alkoholijuomien sekä monien muiden juomatuotteiden etäostaminen EU:n alueella netistä on täysin laillista ja monin verroin edullisempaa kuin kotimaan kaupoissa!

Yksityishenkilö voi hankkia Suomesta käsin toisessa EU-jäsenvaltiossa verotettuja valmisteveron alaisia tuotteita laillisesti etäostona. Etäostosta on kysymys silloin, kun yksityishenkilö noutaa verkkokaupasta ostamansa tuotteet Kippis.net:in noutopisteestä tai järjestää niiden kuljetuksen haluamaansa osoitteeseen itsenäisesti valitsemansa kuljetusyhtiön toimesta.

Suomalaiset tilaavat netistä tasapuolisesti olutta, siideriä, lonkeroa, viiniä ja väkeviä alkoholijuomia. Alkoholitilauksen yhteyteen lisätään usein mukaan myös alkoholittomia ruokajuomia ja miksereitä. Lähtökohtaisesti kaikki tuoteryhmät ovat kotimaan hintoja edullisempia, ja kaikista parhaimmassa tapauksessa säästö voi olla jopa useita kymmeniä prosentteja. Ei liene siis syytä ihmetellä, minkä vuoksi alkoholin tilaaminen netistä on yhä yleisempi ja suositumpi ilmiö.

Häiden ja syntymäpäiväjuhlien kaltaisiin tapahtumiin alkoholin tilaaminen ulkomailta on aina kannattavaa. Suuret tilaukset ovat erikoisalaamme ja juhlien suunnitteleminen on huomattavasti mukavampaa, kun tarjottavia ei tarvitse haalia lukuisista eri paikoista. Alkoholin tilaaminen netistä sujuu helposti tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä, ja kaikki kaipaamasi juomatuotteet löydät helposti samalta sivustolta!

Tuotevalikoimamme

Helppokäyttöisellä sivustollamme erilaiset juomatyypit on kategorisoitu selkeästi omiin osastoihinsa, minkä ansiosta omaan makuusi sopivien tuotteiden selaaminen käy helposti. Suosituimpia tuotekategorioitamme ovat:

  • Oluet pitävät pintansa suomalaisten suosikkijuomana vuosi toisensa jälkeen. Olutvalikoimamme on rakennettu nimenomaan suomalaiseen makuun, sisältäen Karhun, Koffin, Lapin Kullan sekä Sakun kaltaiset ikisuosikit sekä ulkomaisia tuontioluita.
  • Vodkat, Ginit, Viskit ja Rommit ovat suomalaisten makuun ja kirkkaita alkoholijuomia tilataan usein olut- ja lonkero-tilausten yhteydessä.
  • Siiderit ja lonkerot ovat yksi suurimmista syistä tilata alkoholi netistä. Hinnat ovat selvästi Suomen hintoja edullisempia, ja valikoimistamme löydät kaikki suosituimmat brändit alkuperäistä Hartwallin lonkeroa myöten.
  • Valkoviinien ja punaviinien kulutuksessa näkyy sesongit ja kausittainen vaihtelu. Siinä missä valkoviinien kulutus kasvaa kesäkuukausina, on punaviinin menekki suurempaa talvikuukausina, alkaen varsinkin pikkujoulusesongista.
  • Kuohuviinit ja sampanjat sopivat niin arkeen kuin juhlaan! Kippis.net -sivustolta löydät sopivan kuohujuoman jokaiseen budjettiin – helppo ja edullinen Castellblanc Cava toimii hetkeen kuin hetkeen, siinä missä Dom Perignon ja Möet ovat oivia valintoja ainutlaatuisiin tilaisuuksiin.
  • Alkoholittomat juomat ovat myös suosittuja verkkokaupassamme, niin juomasekoitusten tekemiseen kuin virvoitusjuomina, hintojen ollessa reilusti suomalaisten päivittäistavarakauppojen tarjouskampanjoitakin alhaisempia.
  • Nikotiinipussit on tuotekategoriana suhteellisen uusi ja voimakkaasti kasvava tuoteryhmä. Tupakattomia nikotiinipusseja käytetään vaihtoehtona tupakoinnin ja perinteisen nuuskan käytön lopettamiseen.

Maksutavat

Kippis.net -sivustolla asioiminen on tehty mahdollisimman nopeaksi ja yksinkertaiseksi. Voit lisätä tuotteita ostoskoriin sitä mukaan, kun sopivia vaihtoehtoja laadukkaasta valikoimastamme osuu kohdalle. Juomat Virosta ovat hyvin pitkälti samoja mitä saisit myös kotimaisista kaupoista, tietenkään ulkomaisia erikoisherkkuja ja merkittävästi alhaisempaa hintatasoa unohtamatta.

Kun sopiva kattaus tuotteita on löytynyt, voit maksaa tuotteet turvallisesti Klarna-maksupalvelun kautta joko suoraan pankkitunnuksillasi tai maksukorttia käyttäen. Maksaminen onnistuu kaikkien kotimaisten pankkien kautta. Voit myös maksaa tilauksesi suoraan Kippis.net -emoyhtiön pankkitilille. Lisäksi voit maksaa ostoksesi kätevästi myös Klarnan laskulla, tilauksesi vastaanottamisen jälkeen tai vaikkapa osissa. Lue lisää maksutavoista tilausohjeet sivulta.

Tuotteiden luovutus ja toimittaminen

Alkoholijuomien etäostaminen ulkomailta Suomeen on laillista, kun ostaja tilaa ostamilleen tuotteille kuljetuksen itsenäisesti. Kippis.net ei järjestä kuljetusta, vaan voit valita maksamillesi tuotteille toimitustavaksi joko noudon noutovarastoltamme Tallinnan kupeesta tai tilata niiden kuljetuksen kotiovellesi valitsemasi kuljetusliikkeen kautta. Lue lisää tuotteiden tilaamisesta vaihe vaiheelta tilausohjeet sivulta ja tutustu myyntiehtoihimme.

Kun tilaus on maksettu, voit valintasi mukaan valita suosittelemamme rahtipalvelun, joka toimittaa juomat netistä näppärästi suoraan kotiovellesi vain muutamassa päivässä tai noutaa ne VIron matkasi yhteydessä varastoltamme Tallinnan kupeesta Kuma tee 1, Peetri alevik, Rae vald, 75312 Harjumaa, Viro.

Yritystiedot ja asiakaspalvelu

Kippis.net -sivuston ja verkkokaupan toiminnasta vastaa alkoholi- ja virvoitusjuoma -toimialoille erikoistunut Latvialainen Grapsterbroke SIA, Gaujas iela 43 – 2
LV 1026 Riga, Latvia, Reg: 40203238486 (tutustu lisenssiimme). Viron noutovarasto: Kuma tee 1, Peetri alevik, Rae vald, 75312 Harjumaa.

Asiakaspalvelu (suomi, viro, englanti, venäjä): +358 468 462 873 / asiakaspalvelu@kippis.net