Alkoholijuomien etäosto EU:sta

Alkoholijuomien etäosto EU:sta

Alkoholin ostaminen netistä on tänä päivänä täysin laillista – kunhan tietyt ehdot vain täyttyvät. Kippis.net on erikoistunut alkoholin ja muiden juomatuotteiden jälleenmyyntiin, joten tilataksesi juomat helposti netistä olet saapunut täysin oikeaan paikkaan! Kippis on Virolainen alkoholi- ja virvoitusjuomien myyntiin erikoistunut verkkokauppa, jonka noutovarasto sijaitsee aivan Tallinnan kupeessa. Juomien hakeminen Virosta on suomalaisille varstin tuttua niin Tallinkin, Viking Linen ja Eckerö Linen laivoilta kuin satamien alkoholikaupoista kuten SuperAlkosta. Covidin aiheuttamien matkustusrajoitteiden vuoksi alkoholin matkustajatuonti Virosta kääntyi selkeään laskuun, mutta sitä vastoin juomatilaukset netistä räjähdysmäiseen kasvuun. Kippis.net on satojen tuotteiden valikoimansa, edullisten hintojensa ja huippuunsa hiotun palvelukokemuksen myötä varmasti paras vaihtoehto alkoholijuomien etäostoon netin kautta!

EU-tuomioistuimen päätöksen mukaan alkoholin myyminen verkossa ei ole kiellettyä. Lain mukaan alkoholin ostaminen ulkomaiselta on suomalaisasiakkaille täysin sallittua, kunhan ostaja järjestää tilaamilleen tuotteille toimituksen itsenäisesti. Verottajan termein tätä kutsutaan alkoholin etäostamiseksi, ja lisää aiheesta voit lukea verottajan sivuilta.

Kippis.net on erikoistunut alkoholin ja muiden juomatuotteiden myyntiin. Me tarjoamme asiakkaalle mahdollisuuden noutaa tilaamansa tuotteet itse suoraan varastoltamme esimerkiksi Tallinnanreissun yhteydessä, tai vaihtoehtoisesti järjestää tilatuille tuotteille kuljetuksen toivottuun osoitteeseen. Sivustomme suosittelee tiettyjä kuljetusyrityksiä, joista tiedämme asiakkaillamme olevan positiivisia kokemuksia.

Alkoholijuomien etäosto EU:sta
Juomaostosten tekeminen on helppoa ja turvallista.

Juomat netistä – tilaaminen ja maksaminen on helppoa

Miksi etätilata juomat netistä? Tämä on suositeltava vaihtoehto etenkin silloin, kun haluat pysyä tiukasti budjetissa esimerkiksi juhlia järjestellessä, tai ostaessasi kerralla enemmän juomia pidemmäksi ajaksi. Kippis.net myy tuotteet Virosta käsin, minkä ansiosta hintamme ovat varsin kilpailukykyisiä kotimaan hintatasoon verrattuna.

Ostaessasi juomia netistä voit tiputella ostoskoriin tuotteita sitä mukaan, kun helppokäyttöisestä verkkokaupastamme vastaan osuu omaan makuusi sopivia juomia. Alkoholituotteiden lisäksi löydät kauppamme valikoimista energiajuomia sekä lantrinkeja, joten saat kaikki tarvittavat tuotteet hankittua helposti kerralla.

Alkoholijuomista suosituimpia ovat muun muassa siiderit ja lonkerot, sillä näissä tuotteissa säästö verrattuna Suomen hintatasoon voi olla todella huomattava. Juomabrändejä löytyy jokaiseen lähtöön, aina kesän kuumimmista uutuussiidereistä ikisuosikki Hartwall Long Drinkiin. Myös oluenjuojat suosivat usein ostaa juomat netistä, sillä suurten tilausten tekeminen onnistuu netissä huomattavasti helpommin kuin lähikaupassa. Nettikaupastamme saat olut-lavan alkaen hieman yli kymmenellä eurolla.

Kun olet löytänyt makuusi sopivat tuotteet ja lisännyt nämä ostoskoriisi, voit maksaa tuotteet haluamallasi maksumenetelmällä. Tarjoamme turvallisen Klarna-maksun, joko pankkitunnuksiasi tai maksukorttia käyttäen. Vaihtoehtoisesti voit maksaa tilauksen suoraan Kippis.net -emoyhtiön pankkitilille, tai laskulla tilauksen vastaanottamisen jälkeen.

Alkoholijuomien etäosto EU:sta
Luovutamme ostokset noutovarastoltamme Tallinnan kupeesta suoraan asiakkaallemme tai asiakkaan tilaamalle kuljetusliikkeelle toimitettavaksi haluttuun osoitteeseen.

Voit hankkia tilauksellesi kuljetuksen

Kuten aikaisemmin mainittua, on alkoholin etäosto Suomeen sallittua vain siinä tapauksessa, että asiakas järjestää ja hankkii tilaukselleen itse kuljetuksen. Me tarjoamme sinulle vaihtoehdon noutaa itse tuotteesi Virosta varastoltamme, tai vaihtoehtoisesti voit järjestää kuljetuksen itse. Viron ja Suomen lyhyen välimatkan, erinomaisten laivayhteyksien sekä lukuisten kuljetusliikkeiden tarjonnan vuoksi, saat tilauksesi kotiisi jo muutamassa päivässä mihin päin Suomea tahansa.

Kippis.net ei toimita tuotteita kotiovellesi. Voit halutessasi valita suosittelemamme rahtipalvelun, josta tiedämme lukemattomilla asiakkaillamme olevan positiivisia kokemuksia. Rahtipalvelu toimittaa juomat netistä toiveesi mukaan suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen. Varastomme sijaitsee aivan Tallinnan kupeessa, joten voit myös noutaa juomat esimerkiksi kesäisen Tallinnan-reissun yhteydessä!

Alkoholin etäosto EU:sta on siis tehty todella helpoksi ja vaivattomaksi. Juomia netistä voit tilata mihin vuodenaikaan tahansa, ja nykyaikainen sivustomme on käytettävissäsi näppärästi niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla.

Kippis ja Tervetuloa ostoksille!